torsdag 23 april 2009

pizzabak och trevligt sällskap





idag är det torsdag och petra är här! ih, hon kom igår och sov över hos oss inatt, jättemysigt! gårdagen bestod av att handla för att sedan baka jättegod hemmagjord pizza! OM det blev god?
den blev sjukt god! på pizzan hade vi:
ost, skinka, färska champinjoner, fetaost, tomat och krydda. <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6zGUQxQL8JPdnXXsOcx1ZcdPbSu7xENF5egYTI9tjXHQmLzJ03svPRgVzLaBkwcmVx8jh_SIsZ9UgFa62ssQHo8YnRZmWiKfXowKImLUWXmyIzJzlwAjxeBIgxx3kI6F19xDdigEiYiQ/s1600-h/DSC01201.JPG">
ska jag börja köra med dagens outfit? nä, gid vad fånigt! haha



(bilder från länsmuseumet i härnösand)



barn pånytt i lekparken!

idag har vi spenderat dagen mestadels utanför lägenheten! vi började med att åka till länsmuseumet i härnösand, petra hade aldrig varit där förut, därför var det roligt att få visa henne något! kanske inte jättespeciellt men det är värt att besöka iallafall! absolut.

sedan passade vi på att luncha med jonas när han hade lunch på jobbet, vi gick och käkade på badhuset där dom hade riktigt god dagens! kyckling och potatis och någon god sås! yummie. och därefter gick vi en kort stund på stan, om man kan kalla det stan, harkel.
köpte ite något speciellt utan vi bara gick och njöt av det VACKRA vädret som varit idag.
skönt att för en gångs skull inte behöva klaga på vädret, i looove it.
tyvärr ska petra åka snart ;/ kommer att sakna henne.
men självklart kommer hon tillbaka, hon är alltid välkommen här hos oss.
åh, vad underbart det är att säga oss ^^

jag tänker sysselsätta mig med att laga lite god mat tills jonas kommer hem! tänker faktiskt göra lite kyckling och ris, men kyckling kan man inte få för mycket av, eller hur!
sedan en god efterätt med glass och smälta bär, det är bara så mmmmmmmmm!
han är ledig imorgon och det måste ju firas, aiight?

blir nog att hitta på något imorgon, vi tänker ju eventuellt köpa ett nytt bord eftersom det nuvarande är både rangligt och fult, få se om vi hittar något som faller oss i smaken

nu tänker jag gå och kolla kyckligen i ugnen och fixa en mysig dukning med tända ljus innan han kommer hem!

ciaaooo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar