torsdag 11 juni 2009

sminkning, steg för steg

brist på fantasi på bloggen så jag fick en ide av att steg för steg med bilder visa hur jag sminkar mig "festfin" och lite om vilka märken jag använder osv:


grunden är viktigaste av allt tycker jag! en noga rengöring i ansiktet, något återfuktande och sedan på med någon fundation, själv använder jag dream mousse, täckande och väldigt dryg (dock inte mask-täckande)

den absolut bästa ögonskuggan enligt mig, skuggning är något jag använder mig av mycket. sitter länge och har mycket "pigment" i sig. (lite små glittrig)

den mörkaste ögonskuggan lägger jag under ögonen och längst ut på ögonlocket

den ljusa ögonskuggan använder jag nedanför ögonbrynet

använder mig av hm´s billiga dipliner! bra för priset och ger en fyllig kolsvart linje som jag lägger länst ögonfranslinjen på ögonlocket

mascara är ao tycker jag.

ett extra lager ger fylligare fransar

ögonbrynen gör jag ganska smala, försöker höja dom så gott det går och låter linjen bli smalare och smalare. använder mig av hm´s ögonbrynspenna, totalt duglig.

för en "partylook" använder jag mig av en glitter dipliner, som jag i närmast ögonvrån både på ögonlocket och under

ett par fylliga läppar är inte svårt att fixa, jag använder en läpp-penna (dock inte för mörk) ett snyggt läppstift kan göra det "lilla extra"

såhär på sommaren måste man ju få fuska med brännan, slutligen pudrar jag mig med ett fint solpuder ifrån isadora över kinderna,

klaart!

4 kommentarer:

  1. Du har väldigt sexiga läppar och mun...

    SvaraRadera
  2. fy fan västa fjortis sminkning ju

    SvaraRadera
  3. JAG TYCKER OM DIN BLOGG!!!!!!

    SvaraRadera